• a.jpg
  • b.JPG
  • c.JPG
  • d.JPG
  • e.JPG
  • f.JPG
  • g.JPG
  • h.JPG

Na glavnim trgovima u Crikvenici i Selcu od 18. do 21.6.2016. godine, u sklopu njihove turističke ponude, nastupali su i naši domski tamburaši, samostalno te kao i pratnja Prvom hrvatskom pjevačkom društvu „Zora“.

U izlogu stare galerije u Radićevoj ulici u Karlovcu su, povodom obilježavanja Dana grada Karlovca 13.07. i Dana sv. Antuna, zaštitnika Karlovca, izloženi radovi Učeničke zadruge Slap Učeničkog doma Karlovac.

Opširnije...

Domska tamburaška sekcija sudjelovala je na smotri vokalnih sastava u Zorin domu u Karlovcu u nedjelju 12.6.2016. u 18 sati. Naši tamburaši nastupili su kao pratnja Prvom hrvatskom pjevačkom društvu „Zora“.

Plesna sekcija našeg Doma sudjelovala je i oduševila posjetitelje godišnje produkcije „Studija 23“, koja se danas održavala u Gradskom kazalištu „Zorin dom“.

KRAJ ŠKOLSKE GODINE 2015./2016.

U Dječjem domu „Vladimir Nazor“ danas je, u sklopu programa organiziranog za Dan Dječjeg doma, nastupila i naša plesna sekcija s točkom koja je osvojila 2. mjesto na ovogodišnjoj Državnoj Domijadi.

Povodom završetka nastavne godine u Učeničkom domu Karlovac priredili smo učenicima veselu i razigranu večer.

Opširnije...

Naši tamburaši su danas imali nastup na međunarodnom festivalu folklorne zborske glazbe "Adria Cantat" u Šibeniku, gdje su bili pratnja karlovačkom PHPD-u "Zora".

Opširnije...

U dvorani Šumarske škole održano je prvenstvo Doma u Mini nogometu. Sudjelovalo je 6 muških ekipa (24 učenika).

Opširnije...

Okupljanje maturanata na Vunskom polju počelo je, u 18 sati, a u 19 sati krenula je povorka karlovačkim ulicama. I naši maturanti su veselo i razdragano sudjelovali u povorci.

Opširnije...

U Knjižnici za mlade grada Karlovca bit će postavljena izložba radova članica/ova sekcija slobodnih aktivnosti zadruge našeg Doma.

Opširnije...

Uz svečanu večeru, prigodan program i podjele nagrada oprostili smo se od još jedne generacije učenika koji su svoje srednjoškolsko obrazovanje proveli u našem Domu.

Opširnije...

Učenici i djelatnici Dijaškog in študentskog doma Novo Mesto, u Republici Sloveniji, danas su nam priredili sjajno popodne u svojoj ustanovi.

Opširnije...

U dvorani Šumarske škole večeras je održano tradicionalno sportsko druženje maturanata i odgajatelja Doma.

Opširnije...

Predstavnici našeg Doma sudjelovali su ovaj vikend na 41. Državnoj Domijadi RH koja je održana u Rovinju u hotelskom naselju „AMARIN“.

Opširnije...

Večeras je održana sjednica Vijeća učenika, na kojoj se raspravljalo o trenutnoj problematici u Domu te o prošlim i nadolazećim događanjima.

Opširnije...

U sklopu programa "Sport za sve" organizirali smo domski turnir u odbojci. Sudjelovalo je 6 ekipa.

Opširnije...

Članice novinarske sekcije Kristina Dovođa i Ivana Krmpotić, danas su napravile intervju za novo izdanje Domskog lista „Fontana“ s ravnateljem našeg Doma Sašom Salajem.

Opširnije...

Plesna sekcija našeg Doma sudjelovala je na 22. Susretu plesnih ansambala Karlovačke županije, održana u GK „Zorin dom“.

Opširnije...

U dvorani Šumarske škole odigrano je prvenstvo Doma u streetballu za sve zainteresirane.

Opširnije...

Danas je u našem Domu održana vrlo interesantna kreativna radionica "QUILLING", pod vodstvom gošće Maje Vukmirović.

Opširnije...

U blagovaonici našeg Doma postavljen je edukativni pano povodom 22.04. – Dana planeta Zemlje.

Opširnije...

U sklopu domskog programa Sport za sve održano je prvenstvo Doma u šutiranju trica.

Opširnije...

U subotu, 16.4.2016. godine održan je kulturni dio 41. Regionalne Domijade na kojem su učenici prezentirali svoje domove u području kulture i multimedije.

Opširnije...

U petak, 15.4.2016. godine održan je sportski dio (nogomet, košarka, odbojka, stolni tenis, šah i streljaštvo) 41. Regionalne domijade u vrlo uspješnoj organizaciji našeg Doma.

Opširnije...

U petak 8.travnja 2016. obilježen je Dan nacionalnog parka Plitvička jezera. Postavljen je pano sa slikama i opisom samih Plitvičkih jezera.

Opširnije...

Naši učenici su u četvrtak, 7. travnja 2016., prigodnim panoom obilježili Svjetski dan zdravlja koji je ove godine posvećen šećernoj bolesti.

Opširnije...

Učenici našeg Doma prisustvovali su promociji romana „NISAM TI REKLA...“ književnice Rosie Kugli u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice I. G. Kovačić.

Opširnije...

U prostorijama Doma održan je sastanak ravnatelja učeničkih domova regije Zapadna Hrvatska te komisija za kulturu i  sport vezano za organizaciju 41. Domijade koju organizira naš Dom.

Opširnije...

U izlogu bivše trgovine „Mura“ u Radićevoj ulici postavljena prigodna izložba naše Učeničke zadruge „Slap“ u sklopu obilježavanja najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa. Ista je postavljena u suradnji sa Franjevačkim samostanom.

MENTOR: Nevenka Brnardić, pedagoginja

Grupa učenica i učenika našeg Doma postavila veliku pisanicu  na Trgu bana J. Jelačića, u sklopu obilježavanja kršćanskog blagdana Uskrsa.

Opširnije...

Kreativke Lea Žagar, Zrinka Matešković i Tea Kasun sudjelovale u radionici „ Kaširanje balona“ kao priprema za izradu uskrsnih pisanica.

Opširnije...

Članovi keramičarske sekcije sudjelovali su u kreativnoj radionici „Rad na lončarskom kolu“ koju je vodio g. Ninoslav Bajt, vanjski suradnik našeg Doma.

Opširnije...

Učenice i učenici članovi domskog izbornog programa streljaštvo sudjelovali su na proljetnom turniru regije Zapadna Hrvatska koji je održan u Lovranu.

Opširnije...

Odbojkaška ekipa Doma nastupila je na Proljetnom turniru -  regije Zapadna Hrvatska koji je održan u Puli.

Opširnije...

Održana je „RADIONICA KREATIVA“ u kojoj je sudjelovalo oko 30-tak učenika/ca članova keramičarske i likovne sekcije te ostali zainteresirani učenici/ce.

Opširnije...

Učenici-članovi domske komisije za urednost danas su proveli ocjenjivanje urednosti spavaonica.

Opširnije...

Danas je u domu održan „Memorijalni turnir prof. Ivan Mikšić“, tradicionalni regionalni turnir u stolnom tenisu.

Opširnije...

Djelatnici TV-JABUKA napravili su prilog o samostalnoj izložbi naše Učeničke zadruge „Slap“ koja je postavljena u Gradskoj knjižnici I. G. Kovačić.

Opširnije...

Tradicionalni nogometni proljetni turnir regije Zapadna Hrvatska danas je održan u Bakru, gdje smo osvojili 1. mjesto.

Opširnije...

Odigrana je prijateljska utakmica u stolnom tenisu s Dječjim domom V. Nazor.

MENTOR: Radmila Rade, prof.

Učenici Mirzet Munjaković, Ivan Divković i Leo Sabljak izradili su plakat-pano za izlog našeg doma povodom Međunarodnog dana materinjeg jezika.

Opširnije...

Povodom Dana sigurnijeg interneta, u Dvorani 2 našeg doma održano je predavanje-parlaonica „Facebookoholic“.

Opširnije...

Košarkaška ekipa doma sudjelovala je na turniru regije Zapadna Hrvatska koji je održan u Rijeci.

Opširnije...

Nogometna sekcija je danas posjetila Dijaški dom iz Novog Mesta, gdje se odigrala uzvratna prijateljska utakmica.

Opširnije...

Danas su u emisiji TREND–RADIJA gostovali naši učenici Tomislava Grdić, Josip Devčić i pedagoginja Nevenka Brnardić.

Opširnije...

Prema prijašnjem dogovoru, danas su nas posjetili članovi nogometne sekcije Dijaškog doma iz Novog Mesta i njihov ravnatelj.

Opširnije...

U sklopu višegodišnje suradnje sa košarkaškim klubom „Žora“- Karlovac, članovi domske košarkaške ekipe odigrali su trening utakmicu sa kadetima istoimenog kluba.

Opširnije...

U Gradskoj knjižnici I.G. Kovačić postavljena je samostalna izložba ukrasnih i uporabnih predmeta naše Učeničke zadruge „SLAP“.

Opširnije...

Održana kreativna radionica „Valentinovo“ u kojoj je sudjelovalo 10-tak učenika.

Opširnije...

Edukativnim panoom, u okviru preventivnog programa prevencije svih oblika nasilja, obilježen je „Svjetski dan sigurnog interneta“.

Opširnije...

MAŠKARAOKE U DOMU - Maskirane grupe okupirale su domsku blagovaonicu kojom je cijelo večer odjekivala pjesma, smijeh i zabava.

Opširnije...

Obilježen je Međunarodni dan močvara. Plakat napravili A. Đaković, A. Rizvić, L. Tomić i D. Tonković.

MENTOR: Krunoslava Dragojević-Vukmirović, prof.

U posjetu našem Domu danas su bili djelatnici Dijaškog doma iz Novog Mesta.

Opširnije...

U našem je Domu održano Županijsko stručno vijeće stručnih suradnika učeničkih domova Primorsko-goranske, Istarske, Ličko-senjske i Karlovačke županije.

Opširnije...

Grupa naših učenica i učenika sudjelovala na tradicionalnoj kulturnoj manifestaciji u organizaciji Dječjeg doma V. Nazor – ZILIK 2016.

Opširnije...

U Dvorani 2 našeg Doma održano je predavanje-parlaonica na temu „Zdrava prehrana„.

Opširnije...

Već tradicionalno, u predblagdansko vrijeme, održava se susret učenika Učeničkog doma Karlovac i njihovih kolega iz Dječjeg doma „Vladimir Nazor“.

Opširnije...

Održana je tradicionalna božićna priredba u Domu, u kojoj su sudjelovale dramska, recitatorska, pjevačka i tamburaška sekcija.

Opširnije...

Brigadir oružanih snaga RH gospodin Dubravko Halovanić večeras je u dvorani 2 Učeničkog doma Karlovac održao predavanje "Vukovar u srcu".

Opširnije...

Naši učenici danas su prisustvovali predavanju „Ovisnost o internetu i video igrama“ koje je organizirala udruga „Carpe Diem“.

Opširnije...

U Dvorani 2 našeg doma održano je predavanje PREVENCIJA ALKOHOLIZMA I ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE DJECE I MLADIH.

Opširnije...

Učenice Tea Kasun i Marijana Grdić izradile pano „Putovanje tamburaške sekcije Učeničkog doma Karlovac u Budimpeštu“.

MENTOR: Astrid Pavletić,prof.

Učenice Učeničkog doma Karlovac Mateja Rendulić i Helena Kampić sudjelovale su na Međunarodnoj likovnoj koloniji u Celju.

Opširnije...

Učenički dom Duga Resa bio je organizator regionalnog turnira u streljaštvu, gdje su sudjelovali i predstavnici našeg Doma.

Opširnije...

Nogometna ekipa našeg Doma sudjelovala je na regionalnom nogometnom turniru u Pazinu.

Opširnije...

Predsjednik CEIK-a braća Seljan, Mladen Kuka, večeras je u dvorani Učeničkog doma Karlovac održao predavanje pod nazivom "Tragom braće Seljan".

Opširnije...

Učenici našeg Doma prisustvovali su i ugodno se proveli na Godišnjem koncertu FA „Matija Gubec“ u Zorin domu.

Opširnije...

Učenici Mirzet Munjaković, Ivo Juko, Ivan Divković i Stjepan Divković održali su prezentaciju „Pravila ponašanja i bonton“.

Opširnije...

Održana je još jedna u nizu radionica pod nazivom „BOŽIĆU U SUSRET“ na kojoj je sudjelovalo 20-tak učenica i učenika.

Opširnije...

U Galeriji V. Karas dodijeljene nagrade i priznanja za sudjelovanje na radionici "Volim svoju zastavu" koja je održana u sklopu izložbe "84 sata za pobjedu".

Opširnije...

Učenici članovi domskih izbornih programa šah i košarka nastupili su na regionalnim turnirima u Rijeci.

Opširnije...

Tamburaška sekcija Učeničkog doma Karlovac nastupila je na Tjednu hrvatske kulture u Budimpešti.

Opširnije...

Pod nazivom „BOŽIĆU U SUSRET“ u našem Domu su održane tri vrlo zanimljive kreativne radionice.

Opširnije...

Druga grupa učenika posjetila je Gradsko kazalište Zorin-dom, gdje su pogledali predstavu „Kaos iza kulisa“.

Opširnije...

U posjetu našem Domu bile su učenice Učeničkog doma Marija Jambrišak iz Zagreba.

Opširnije...

Učenici i učenice našeg Doma sudjelovali su u postavljanju Adventnog vijenca na Trgu bana Josipa Jelačića u Karlovcu.

Opširnije...

Tamburaška sekcija našeg Doma i folklorašice Učeničkog doma „Marija Jambrišak“ Zagreb održali su zajedničku probu pred odlazak u Budimpeštu.

Opširnije...

U Rijeci je organiziran regionalni turnir u odbojci i stolnom tenisu, na kojima su nastupili i predstavnici našeg Doma.

Opširnije...

U okviru posebnog programa održana je radionica za nove učenike pod nazivom „Da učenje ne bude mučenje“

Opširnije...

U okviru posebnog programa adaptacije, socijalizacije i samopouzdanja održana je radionica „Slika govori 1000 riječi – upoznaj sebe!“

Opširnije...

Obilježen je Dan sjećanja na žrtve Vukovara u Učeničkom domu Karlovac.

Opširnije...

Grupa učenika prisustvovala je radionici "Kulturom protiv nasilja" u organizaciji Gradskog muzeja Karlovac.

Opširnije...

Povodom Međunarodnog dana tolerancije učenici Krešo Šubić i Mihael Krpeljević izradili su plakat
koji su postavili u izlog hodnika Doma.

MENTOR: odg. Kristijan Katić

Učenici Ivan Perković, Alen Rizvić, David Tonković i Tomić Lovro izradili su plakat kojim je
obilježen Svjetski dan izumitelja.

MENTOR: odg. Krunoslava Dragojević Vukmirović,prof.

 

Učenik Andrej Tomljenović iz 2. odgojne skupine održao je prezentaciju na temu „Poznate Karlovčanke i Karlovčani“ s početkom u 20 sati za sve zainteresirane.

Opširnije...

Učenici su danas posjetili Zorin-dom i uživali u predstavi "KAOS IZA KULISA".

Opširnije...

Putovanje u Rijeku i posjet Učeničkom domu Sušak.

Opširnije...

Grupa učenika, u pratnji pedagoginje Brnardić i prof. Pavletić, posjetila je izložbu numizmatike u Galeriji ZILIK.

Opširnije...

Održana je 2. Sjednica Vijeća učenika u školskoj godini 2015./2016.

Opširnije...

Dodijeljene su „slatke nagrade“ za učenice i učenike koji su sudjelovali u nagradnom natječaju „MUZEJSKA PITALICA“.

Opširnije...

Tamburaška sekcija našeg Doma sudjelovala na priredbi povodom „Dana kruha“ i „Slavonskog tjedna“ u Učeničkom domu „Marije Jambrišak“ u Zagrebu.

Opširnije...

Učenice i učenici našeg Doma su posjetili Galeriju Vjekoslav Karas, te razgledali postav izložbe na temu Domovinskog rata „84 SATA DO POBJEDE“.

Opširnije...

U sklopu domskog programa „Sport za sve“ održano je prvenstvo Doma u stolnom tenisu za sve zainteresirane učenike, učenice i djelatnike Doma.

Opširnije...

U predvorju Doma postavljena je izložba povodom obilježavanja Dana zahvalnosti za plodove zemlje.

Opširnije...

Učenici prvih razreda posjetili su izložbu radova naših učenika – članova Učeničke zadruge „Slap“ Učeničkog doma Karlovac.

Opširnije...

Povodom Međunarodnog dana glazbe i Dana Doma u dvorani 3 Učeničkog doma Karlovac održan je „karaoke show“.

Opširnije...

Učenice Dovođa Kristina i Cindrić Nikolina organizirale su likovnu radionicu „Jesenska dekoracija“ za učenice prvih razreda.

Opširnije...

Izložba radova učenika – članova Učeničke zadruge „Slap“ Učeničkog doma Karlovac organizirana je u prostoru Galerije ZILIK povodom Dana Učeničkog doma Karlovac

Opširnije...